İSTANBUL / KAĞITHANE - Zuhal Ortaokulu

Sınav Kaygısı ile Baş Etmede Ebeveyn Rolü

Mrt

"Değerli öğrenciler, başarılı olmanın temel kuralı elbette ders çalışmaktan geçer. Ancak, sadece ders çalışmak değil, doğru ve verimli bir şekilde ders çalışmak daha da önemlidir. Çünkü zamanı etkili bir şekilde kullanmak, başarıya giden yolda önemli bir adımdır. Hangi yöntemleri tercih edeceğinizi, ne kadar süre ayırmanız gerektiğini ve nasıl bir çalışma düzeni oluşturmanız gerektiğini bilmek, başarıya ulaşmanızı sağlayacak önemli adımlardır. Bu sebeple, sizin için faydalı olabilecek ipuçlarını derledik ve paylaşmak istiyoruz."

Mrt

Değerli velilerimiz. Lgs Başvuruları E-Okul üzerinden yapılacaktır. 18-29 Mart arasında başvurularınızı yapıp okula gelip onaylatmanız gerekmektedir.

Sınır koyma rehberi

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı genel hedefimiz, son zamanlarda doğrudan ya da dolaylı olarak salgın ve depremler nedeniyle "Psikolojik Sağlamlık" olarak belirlenmiştir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yaşamdaki zorluklar karşısında duygusal açıdan dayanıklı olmalarını sağlamak amacıyla ‘’Psikolojik Sağlamlık’’ alanında çalışmalar yürütülecektir. Bu kapsamda ORGM tarafından yayınlanan Veli, Öğretmen ve Öğrenci broşürlerini incelemenizi önemle rica ediyoruz. Broşürler için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

PDR VELİ BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ