İSTANBUL / KAĞITHANE - Zuhal Ortaokulu

18 Mart Çanakkale Zaferine ait pano çalışması ve koro çalışması

14 Mart Pi Günü kutlaması yapıldı

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftasını kutladık ve çocuklarla bilim üzerine konuşmalar yaptık.

Şbt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Atasözleri ve Deyimler ile ilgili "Anlat Bakalım " etkinliği ve  " Atasözleri ve Deyimleri  Resimleme " etkinliği yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda “Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında “Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma” etkinlikleri başlamıştır. Pano çalışmasıyla başlayan etkinlikler, öğrencilerimizin hikaye çalışmalarıyla devam etmektedir.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri” Projesi için Türkçe Zümresi tarafından hazırlanan “Bu Haftanın Panosu” çalışmasıyla öğrencilerimiz her hafta yeni bir atasözü, deyim, şiir, bilmece ile dilimizin zenginliklerini tanıyabilecek.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Tasarlama Yarışması için okulumuz 7-F sınıfı öğrencilerinden Hamza Özer’in hazırladığı sözlük.

10 kasım Atatürk'ü Anma Günü Programımız